A XXV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál leghosszabb dedikálása Holden Rose íróval (A Főnix Könyvműhely nem hivatalos rekordkísérlete)
A Facebook esemény linkje >>>

HELYSZÍN: XXV. Könyvfesztivál, Millenáris park, Budapest, 1024 (D14-es pavilon)

(A rekordkísérlet élő ember felhasználásával zajlik, annak teljes körű beleegyezésével. Az alanyt szurkálni, ütögetni, sugárzó hő hatásának kitenni tilos és életveszélyes! Ránézve.)

A SZERZŐ pozitívan, de visszafogottan tekint előre: „Találkozunk, beszélgetünk és szelfizünk. Atomzsírkirály lesz!!!”

Könyvjelzőkkel, kedvezményekkel és hamisíthatatlan „KÖNYVFESZTES ÉLMÉNY” – hangulattal várunk, amit kizárólag a Könyvfeszten lehet átélni. Nálunk különös intenzitással.
(A szomszédos pavilonokból átkurjantott poénok és a dagadó kasszák csilingelése echte karácsonyi atmoszférát teremt.)

GYEREKEKNEK színezőket, beleolvasókat készítettünk és egy asztalt is fenntartunk majd, ahol elvannak, míg anyu/apu/nagyi levegőhöz jut.

„MINDENT ALÁÍROK, de legszívesebben a saját könyveimet. (Csak viccelek: aki más író aláírását szeretné a könyvébe, hozza magával őt is! Szívesen találkozom írókkal is.)”

SZABÁLYOK, amivel INGYEN KÖNYVhöz juthatsz!
Holden Rose maximum 10 percre hagyhatja el a pultot! Néha ugyanis muszáj, mert emberből van, legalábbis nagy százalékban. Tehát szükséges, hogy vizet, szénhidrátot, rostokat és koffeint juttasson a szervezetébe és onnan ki. (Túl sok infó…)
»>–––>
Aki nem találja a pavilonnál (D14 – Főnix Könyvműhely), az kezdheti mérni az időt. 10 perc után, bármit választhat a pultról, és FIZETÉS NÉLKÜL TÁVOZHAT! (1 könyvről lehet szó, senki ne érkezzen targoncával.)
(A távolról érkező, „Itt vagyok! – Itt vagyok!” kiáltással közeledő író, már dedikálásra kész írónak számít!) – Ez egy tipikus, apró betűs rész.

ILLETVE! – április 21., 16:45–18:30–ig Holden Rose a Főzdebusznál lesz, egy író-olvasó találkozón, ami szintén a Főnix Könyvműhely rendezvénye, tehát dedikálásnak számít!
Itt a link >>>

AZ AKCIÓ CÉLJA, hogy kitűnjünk a tömegből kissé, és minél több embernek mutathassuk be:

1. A HOLTIDŐ című regényt (YA, steampunk kalandregény)
2. A LEONARDO LOVAG című meseregényt (kezdőolvasós, színezős)
3. A NITA, GIL ÉS ÉN című novelláskötetet (rövid történetek Howard Matheu világából)

ÉS OTT VAN MÉG:

1. A kiadó új ASTRA kategóriája (felnőtt sci-fi, fantasy)
2. A kiadó új NOVA kategóriája (YA sci-fi, fantasy)
3. Frissen megjelent újdonságok nagy kedvezményekkel!

Amire még számíthattok: Fel-felbukkanó és újra elpárolgó írók, a legkülönbözőbb hajszínű írónők, mosolygó illusztrátorok, akik először látják nyomtatásban a munkájukat (úgyhogy a mosoly változhat), bloggerek, könyvsimogatók dögivel. Róluk igyekszünk egy listát írni itt, a szöveg alatt!

AKCIÓ! Aki háromnál több könyvet kíván vásárolni a Főnix pultjáról, az kérhet egyéni árajánlatot! Ez rendszerint alacsonyabb, mint a kedvezményes ár!

ELŐRENDELÉS! Bármit megvehetsz a Főnix webáruházából Könyvfesztes átvétellel: https://fonixkonyv.hu

Akikkel biztos találkozhatsz a D14-es pavilonnál: Zoltán Farkas Holdárnyék, Gabriella Eld, Vivien Holloway, Szilágyi Zoltán, Szélesi Sándor / Anthony Sheenard, Vancsó Éva, Zsolt Bukros, Bíró Szabolcs – székirodalom, Uszáma Mutier, Zoltan Toth – Hypnotic photography & digital art, Zsolt Varga, Vas Annamaria, Péter Holló-Vaskó

Aki nem találja a nevét írjon már ránk, hogy felvehessük a listára! 😀 – Fesztre fel!

A Könyvfeszt leghosszabb dedikálása Holden Rose íróval