A Főnix Könyvműhely Online webáruház (fonixkonyv.hu) tulajdonosa a Fény-X Kft.
Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Pf. 144.
Cégjegyzékszám: 09-09-013507
Adószám: 13963354-2-09
E-mail: webshop@fonixkonyv.hu

A fonixkonyv.hu webáruházban elektronikus úton lehetséges a rendelés, a kommunikáció pedig e-mail-ben történik. Magyarországi címekre van módunk postázni a rendeléseket.
A megrendelés elküldése interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan visszakereshető. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került, ezért kérjük jelszavára fokozottan ügyeljen!

A 17/1999. (II. 5.) Korm.-rendelet értelmében és annak feltételei szerint a vásárló elállhat a vásárlástól.
Elállás esetén a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Ez a jog csak akkor érvényesíthető, ha a mű csomagolását még nem bontotta fel.

Reklamációt a webshop@fonixkonyv.hu címen fogadunk el, és 10 napon belül válaszolunk!

Fizetési lehetőségek:
Barion (részletek az oldal alján!)
– Banki átutalás: Számlaszám: 12042201 – 00151437 – 00100006

Adatkezelési nyilatkozat:
A megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A jogot, hogy hírlevél feliratkozást kezdeményezzünk, fenntartjuk.

» » » » »

A Barionról

A fonixkonyv.hu webáruházban is használhatod a bankkártyádat fizetéskor. A Barion-rendszer ötféle típust fogad el:

  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • Maestro
  • American Express

Ha ilyen kártyád van, semmi akadálya annak, hogy használd nálunk.

Mi az a Barion?

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)! Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

Hogyan zajlik a fizetés?

Nagyon egyszerű használni. Az alábbi képen láthatod, milyen oldalra kerülsz, miután a bankkártyás fizetési módot választottad. Fontos, hogy csak azután jutsz ide, miután a megrendelés véglegesítésére kattintottál!

Mint a képen is láthatod, a kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.

Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig kifizetheted a rendelésedet banki előreutalással, amelyhez minden információt megad a webáruház rendszere.

Bármelyik fizetési mód mellett is döntesz, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!