Akció!

A pokoli zászlóalj

4030 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2022. december 11.

Cikkszám: 9786155999314 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik – de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják! Django Wexler Árnyháborúk sorozatának záró kötete!

Django Wexler: A pokoli zászlóalj

A Fenevad, az Elízium erődvárosa alá ezer éve bebörtönzött ősi démon elszabadult. Elmét elme után nyel magába, és pestisként terjed szerte északon. Az általa állított sereg Vordan szívét fenyegeti, parancsnoka pedig nem más, mint a fenevad legnagyobb nyeresége: a legendás hadvezér, Janus bet Vhalnich.

Miközben Raesinia Orboan királynő, és katonái: Marcus D’Ivoire és Winter Ihernglass a nehezen megvívott hadjárat utóhatásaival küzdenek, olyan árulásnak jutnak a nyomára, amelyet egyikük sem láthatott előre. Derült égből villámként csap le a hír: Janus kikiáltotta magát Vordan császárává. A fővároson úrrá lesz a káosz, és a tiszteknek és csapataiknak dönteniük kell, hogy a királynő vagy a császár mellé állnak.

Raesiniának harcolnia kell azért, hogy megtarthassa uralmát országa felett, és ezzel azt kockáztatja, hogy azzá válik, amivé sohasem akart. Marcusnak volt parancsnoka, a mindeddig legyőzhetetlennek hitt stratéga ellen kell csatába szállnia. A sebeiből lábadozó és szeretteit gyászoló Winter pedig tudja, hogy talán a benne lakozó démon az egyetlen, ami a Fenevad és a teljes pusztulás között áll…

Django Wexler Árnyháborúk sorozatának ötödik, záró regénye.

Fordította Torma Péter. 

A pokoli zászlóalj

További információk

Borító / oldalszám

kartonált, 560 oldal

Kiadás éve

2020

Érdekelhetnek még…