Akció!

Az Ezer Név

3850 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2022. szeptember 28.

Cikkszám: 9786155632662 Kategóriák: , , , , , Címkék: ,

Leírás

Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik – de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják!

Django Wexler: Ez Ezer név

Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik – de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják…

Marcus d’Ivoire kapitány, a Vordanai Birodalom egyik gyarmati helyőrségének parancsnoka már beletörődött, hogy egy álmos, világvégi helyen kell kitöltenie a szolgálatát, ám egy lázadás fenekestül felforgatja az életét. Miután elült a lőporfüst, rámaradt egy demoralizált sereg irányítása, amely erőtlenül kapaszkodott egy aprócska erődbe a sivatag peremén.

A múltja elől menekülő Winter Ihernglass férfinak öltözve, közlegényként szolgál a Vordanai Gyarmati Hadseregben, annak a reményében, hogy így elkerüli a feltűnést. Amikor azonban tisztté léptetik elő, el kell nyernie emberei szívét, és olyan csatába vezetni őket, ahol minden esély ellenük szól.

Django Wexler Árnyháborúk sorozatának első része!

A regényt Torma Péter fordította.

Az Ezer Nevet olvasva valóban úgy is érezhetjük, hogy olyan, mintha George R. R. Martin írna történelemkönyvet a napóleoni háborúkról.” – Roboraptor.hu

„Teljes szívből ajánlom a Az Ezer Nevet, nemcsak a fantasy, de mindenféle katonai fikció rajongóinak. Steven Erikson, David Drake, Glen Cook, Naomi Novik, Tom Kratman, Jack Campbell, David Weber és John Ringo rajongói, vigyázzatok: új katonaifikció-cowboy jött a városba, és a neve Django.”
– SFSignal.com

 

Az Ezer Név

További információk

Borító / oldalszám

Kartonált, 568 oldal

Kiadás éve

2018