Akció!

A birodalom ágyúi

4030 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2020. március 2.

Cikkszám: 9786155999161 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik – de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják! Django Wexler Árnyháborúk sorozatának negyedik kötetében tovább dúlnak a harcok és politikai csatározások.

Django Wexler: A birodalom ágyúi

Elült az ágyúk füstje, elhalt a csatazaj, Vordannak pedig felkínálják a béke lehetőségét…

Miután súlyos vereséget szenvedtek a zseniális Janus bet Vhalnich-tól, az ellenséges hatalmak minden felet tárgyalóasztalhoz szólítanak, hogy megpróbáljanak véget vetni a háborúnak. Raesinia, Vordan királynője is hajlana a békére, Janus azonban kitart amellett, hogy a kérlelhetetlen Felesküdött Egyházzal kötött mindenfajta béke kudarcra van ítélve. A Feketeség Papjai ugyanis nem kötnek fegyverszünetet a „démonokkal” és „eretnekekkel”, akiket el akarnak pusztítani: a harc halálig tart.

Marcus d’Ivoire és Winter Ihernglass katonaként a parancsnokuk és a királynőjük közé kerül, és el kell dönteniük, hogy melyik vezetőhöz maradnak hűségesek – és milyen árat hajlandók fizetni a győzelemért.

Mindeközben Elízium mélyén feltámad egy új, gonosz hatalom, amelynek legyőzéséhez nagyobb áldozatokra lehet szükség, mint azt valaha is képzelték volna.

Django Wexler Árnyháborúk sorozatának negyedik könyve.

Fordította Torma Péter. 

A birodalom ágyúi

További információk

Borító / oldalszám

520 oldal – kartonált