Akció!

Lopd el az eget!

3310 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2019.

Készleten

Cikkszám: 9786155999086 Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Detan Honding, a nemesi születésű és nemtelen nyelvű körözött csaló Aransa oázisvárosában találja magát. Detan, és bizalmas társa, Tibs túl sokszor verte át a helyi elitet, és menekülni kényszerül. Ők mégis inkább a legnagyobb rablásukra készülnek, mert szemet vetettek Thratia, a száműzött kapitány gyönyörű égi hajójára.

Ám a nagy tervezgetés közepette egy hasonmásként is emlegetett arcváltó gyilkolni kezdi Aransa kormányának fontos tagjait. A városon eluralkodó félelem megnehezíti Detan számára Thratia hajójának ellopását, és a hirtelen támadt hatalmi űrben Thratia felemelkedhet, hogy azután támogatókkal körülvéve lesújtson a Birodalomra. Csakhogy a hasonmás nem Thratiának dolgozik, és megvannak a maga tervei. Lehet, hogy Detan véletlenül belesétált egy felkelésbe és egy bosszúhadjáratba? Óvatosnak kell lennie, mert az emberek többsége nem ok nélkül hiszi halottnak. És ha veszélyes titkára fény derül, akkor nem csak holmi ellopott égi hajó miatt kell majd aggódnia.

„Keverj össze két szeretni való gazfickót egy mágikus alakváltóval meg egy gonosz birodalommal, és megkapod O’Keefe regényét. A Lopd el az eget! olyan, mint a Firefly steampunk változata.” – Beth Cato, a The Clockwork Dagger szerzője

Lopd el az eget!

További információk

Kiadás éve

2019

Érdekelhetnek még…