Akció!

Láthatatlanok

2950 Ft

Vásárolj a honlapról mindig  10% kiadói kedvezménnyel!

Megjelenés: 2021.

Cikkszám: 9786155999192 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Különös idegenek bukkannak fel egy kisvárosban, vajon veszélyesek? És mi közük van az ismeretlen kislányhoz? Hinda Vinchi Láthatatlanok című regénye fordulatos fantasy mese, amiben ha ég és föld összeszakad is, a kávé, forró csoki mindent megold.

Hinda Vichi: Láthatatlanok

Az álmos kisváros, Deedtown életét különös látogatók forgatják fel. Az idegenek érkezése már önmagában elég lenne, hogy páratlan izgalmat okozzon a helyi pletykás hölgyeknek, ám egyre inkább úgy tűnik, korántsem hétköznapi turistákról van szó.

Minden egy viharos éjszakán kezdődik, amikor egy ismeretlen, furcsa külsejű kislány bukkan fel – és amilyen hamar megjelenik, olyan hamar kámforrá is válik. A helyi seriff, Jeff ered a látszólag magányosan kószáló gyerek nyomába, nem pusztán a lakosok bejelentései folytán: Tania, a seriff szívének kedves, jólelkű pincérlány, aki szüleik halála óta maga neveli két öccsét, ugyancsak összefut a furcsa kis idegennel, és aggódik a sorsa miatt. Ráadásul ezt a kislányt mások is keresik; egyre több, korábban sosem látott, érdekes külsejű és viselkedésű figura kószál Deedtownban: egy „indián”, aki mintha a semmiből jönne, majd hirtelen köddé válna; egy habókos pár nem mindennapi öltözékben; egy szürke ruhás, nyájas úriember; egy professzor és csetlő-botló titkárnője… És csaknem mind a gyerek, Ishtar felől érdeklődnek.

Miközben Jeff és Tania igyekeznek megbirkózni az egyre kuszább és hihetetlenebb történettel, csak egyvalamiben lehetnek biztosak: a kislány veszélyben van, és meg kell védeniük. Az is mindinkább világossá válik, hogy a tét nem pusztán a gyermek élete – világok sorsa múlhat rajta, ki kaparintja meg Ishtart. Ebben a küzdelemben pedig a felnőttek eszközei kevésnek bizonyulhatnak, így Tania két öccse is belekeveredik a veszélyes játszmába…

Vadonatúj fantasy ifjúsági regény Hinda Vichitől, a Meselovagok szerzőjétől.

A Láthatatlanokról megnézhetitek a Youtube-on Boróka értékelését.

Láthatatlanok

További információk

Borító / oldalszám

280 oldal, kartonált

Kiadás éve

2021

Érdekelhetnek még…