Akció!

Tinta és csillagfény

2950 Ft

Vásárolj a honlapról mindig  10% kiadói kedvezménnyel!

Megjelenés: 2021. szeptember 1.

Cikkszám: 9786155999352 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

„Mítosz az, amikor valami olyan régen történt, hogy az emberek úgy tesznek, mintha nem lett volna igaz, még ha valóságos is volt.” Kiran Millwood Hargrave regényében barátság, bátorság, mítoszok és az Elfeledett Területek ismeretlen tájai jelennek meg borzongató körülmények közt.

Kiran Millwood Hargrave: Tinta és Csillagfény

Amikor Joya szigetén a Kormányzó átvette a hatalmat, minden megváltozott: az új vezető az Elfeledett Területekre száműzte az ellene fellázadókat, a szigeten pedig csupán emlékké vált a szabad élet.

A szigeten élő Isabella és édesapja, a kartográfus, azonban nem hagyja feledésbe merülni a múlt tudását. A lány rajong az ősi történetekért, és olyan távoli tájakról álmodozik, amelyekről Papus régi térképei regélnek. A sziget múltjának mitikus történeteit Isabella megosztja legjobb barátnőjével, Lupéval, aki nemcsak osztálytársa, hanem egyben a Kormányzó leánya is. Amikor egy tragikus esemény után Lupe eltűnik, Isabella a keresésére indul, és felnőttekhez méltó bátorsággal kell helytállnia a történetekből, ősi mítoszokból is csak homályosan ismert világban, ahol feltérképezetlen tájak, mesebeli szörnyek és hihetetlen kalandok várnak rá.

Kiran Millwood Hargrave első ifjúsági irodalmi regénye számos elismerést kapott, köztük az Év Legjobb Gyermekkönyve díját Angliában.

A regényt Hornyák Tímea fordította.

 

 

Tinta és csillagfény

További információk

Borító / oldalszám

232 oldal / kartonált

Kiadás éve

2021