Akció!

Zuhanó

3400 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2021

Cikkszám: 9786155999338 Kategóriák: , , , Címke:

Leírás

Egy férfi New York City egy darabján ébred, amely a végtelen égbolton lóg. Nem emlékszik arra, hogy ki ő, vagy hogyan került oda, ahogyan a többiek sem, akik vele együtt vannak a lebegő szigeten. Mi történhetett? Will McIntosh Zuhanó című regénye izgalmas sci-fi kalandregény tudósokkal, fizikával, világvégével.

Will McIntosh: Zuhanó

A valóság széthullott, a földgolyóból csupán a végtelen égen lebegő szigetek maradtak. Senki sem emlékszik semmire – önmagára, a barátaira vagy a családtagjaira sem.

Egy férfi összefüggéstelen nyomokat talál a zsebében: egy fényképet saját magáról egy ismeretlen nővel, egy ejtőernyős játék katonát és egy rejtélyes ábrát, melyet a tulajdon vérével rajzolt. Megszállott nyomozásba kezd, miközben próbál életben maradni ezen a kegyetlen világon, ahol élet-halál harc dúl a még meglévő, csekély forrásokért.

*   *   *

Peter Sandoval épp egy eget rengető felfedezés előtt áll, amely mérföldkő lehet a gyógyászatban. Az ő és tudóstársai munkája fontosabb, mint bármikor: a világ forrong, a konfliktusok során egyre nagyobb teret nyer a biológiai hadviselés, új, rémisztő betegségeket teremtve. Azonban lehet, hogy már így is elkéstek, és az emberiség menthetetlenül a végzetébe rohan…

Will McIntosh Zuhanó című regénye a YA korosztálynak szól.

A regényt Habony Gábor fordította.

Will McIntoshsal a regényről sci-fi.hu oldalon olvasható interjú 

 

Zuhanó