Akció!

Éjégetők

3130 Ft

Vásárolj a honlapról mindig  10% kiadói kedvezménnyel!

Cikkszám: 9786155999215 Kategóriák: , , , , , Címkék: , ,

Leírás

Mi lenne, ha csak egy gömb kellenne ahhoz, hogy szebbek, okosabbak, tehetségesebbek legyünk mint mások? Will McIntosh Éjégetők című ifjúsági regénye különleges és eredeti témát boncolgat laza és szórakoztató stílusban.

Will McIntosh: Éjégetők

Rejtély, hogy a ragyogó színű gömbök hogyan és miért bukkantak fel a világ legkülönbözőbb pontjain. Senki nem képes megfejteni a működésüket, de az előnyeiket bárki évezheti: két egyforma színű gömb beégetésével a legváltozatosabb külső-belső tulajdonságokra és képességekre lehet szert tenni. Magasabb, szebb, gyorsabb lennél? Élesebb látásra, jobb hallásra vagy kellemesebb énekhangra vágysz? Nem probléma, csak égesd be a megfelelő gömböket!

A gömbök piacát az olyan nagyágyúk uralják, mint Alex Holliday. Ám sokan inkább szabadúszó kereskedőkhöz fordulnak – amilyen a tizenhét éves David Sullivan, aki a bolhapiacon üzletel a színes gömbökkel. Amikor a sors összehozza Hunterrel, a magányos gömbvadásszal, a nagy fogás reményében közösen indulnak ritkaságok felkutatására.

Nincs könnyű dolguk: a gömbök egyre fogyatkoznak, a profi vadászok pedig mindenhol megjelennek. Azonban még mindig van rá esély, hogy új, ismeretlen színű gömbök kerüljenek elő… mint Alex Holliday Éjkékje, amelynek hatását senki nem ismeri, amíg rá nem bukkannak a párjára. De vajon minden gömb jótékony csodát hordoz magában, vagy azoknak lesz igazuk, akik szerint előbb-utóbb súlyos árat kell fizetni a könnyen nyert képességekért?

A regény Hornyák Tímea fordításában jelent meg.

Will McIntosh regényéről Voreena írt kritikát. 

Az Éjégetők része a Főnix Könyvműhely Kiadó olvasást népszerűsítő Olvasni Jó! levelező versenyének.

Éjégetők

További információk

Borító / oldalszám

kartonált – 312 o.

Kiadás éve

2020