Akció!

Kihaltkák

2780 Ft

20% kiadói kedvezménnyel!

Megjelenés: 2023. június 8.

Leírás

Az erdő mélyén egy titokzatos farm lapul, ahol bármely pillanatban történhet valami meglepő és váratlan esemény. Amikor George egy rejtélyes álláshirdetésre jelentkezik, még nem sejti, hogy itt köt ki, és hamarosan különlegesnél különlegesebb állatok gondozását bízzák rá. Akadnak köztük kicsik és nagyok, barátságosak és kifejezetten bárdolatlanok is. Egyetlen közös jellemzőjük, hogy állítólag kihaltak. Vagy már csak a mesékben és mítoszokban léteznek.

A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Mortifernek, a hatalmas baziliszkusznak nyoma vész. George a keresésére indul: meg kell találnia, mielőtt a közeli városka lakói akadnának rá. Esetleg maga Diamond Pye, a hírhedt preparátor, akinek a kitömött állatokból álló gyűjteményét kifejezetten megkoronázná egy igazi baziliszkusz. Hát még a Wormestall Farm összes többi kihaltnak hitt állata!

A keresés során George mellé szegődik az idegesítő természetű Prudence, az új lány a suliból, aki nem mellékesen Diamond Pye mostohalánya. Meggyűlik a bajuk egy kutyaágyban fészkelő harcias dodóval, a tóban élő dinoszaurusszal, néhány kőszoborral, és fény derül rá, mi rejtőzik a nagy istállóban, amelynek falai mögül a sütemény illatán kívül néha füst is kanyarog elő.

Mesebeli lényekkel tarkított, fordulatos, szívmelengető történet barátságról, összetartozásról, a különcségek, különlegességek értékéről, humorral és némi varázslattal fűszerezve.

Kihaltkák

További információk

Borító / oldalszám

kartonált / 216 oldal