Akció!

Boszorkányos hírnév

2320 Ft

Vásárolj a honlapról mindig  10% kiadói kedvezménnyel!

Megjelenés: 2022. szeptember 29.

Cikkszám: 9786155999444 Kategóriák: , , , , Címkék: ,

Leírás

Mi baj lehet néhány videóból? Nagyon is sok, hogyha boszorkány vagy és az új barátod természetfeletti jelenségek utána kutat, és egy boszorkányvadász is közelít. Gallay-Nagy Krisztina regénye az internethasználat veszélyeiről mesél könnyed és szórakoztató formában.

Gallay-Nagy Krisztina: Boszorkányos hírnév

Lizi varázserejét egészen idáig sikerült titokban tartania az iskolában, ám az osztályba érkező új lány, Szofi gyanút fog. Lizi barátságos közeledése ellenére Szofi elhíreszteli Lizi boszorkányságát, és azt állítja, aki a boszorkányhoz ér, ragyás lesz.

Szofi és osztálytársai addig feszítik a húrt, amíg Lizi jókora galibát okoz a varázserejével.

Lizi alig várja, hogy a nyarat nyugalomban tölthesse, ám a szünidő bőven tartogat kalandokat! Zörgőkőre érkezik egy népszerű videóblogger házaspár, Lizivel egykorú fiúkkal, Benivel.

Beni a saját, eddig nem túl sikeres videócsatornájához kutat természetfeletti jelenségek után. Lizi érdeklődését azonnal felkelti a fiú hobbija, hiszen lehet, hogy az interneten nem piszkálnák az ereje miatt, hanem népszerűségre tehetne szert?

Mi baj történhetne néhány videótól…?

A Gallay-Nagy Krisztina Boszorkányos hírnév című regénye vidám, de elgondolkodtató történet arról, hogy mivel is járhat egy-egy rólunk készült videó megosztása.

A regényről Matilda beszélt az Ezt Olvastam Októberben című YouTube videójában.

Boszorkányos hírnév