Akció!

Mexican Gothic

3310 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

Megjelenés: 2021. szeptember 1.

Cikkszám: 9786155999369 Kategóriák: , , , , Címke:

Leírás

Szereted a misztikus történeteket és felcsigáz egy titokzatos, öreg ház, ahol különc emberek élnek? Silvia Moreno-Garcia Mexican Gothic – Mexikói rémtörténet című könyve vérbeli gótikus rémregény a borzongás felnőtt kedvelőinek.

Silvia Moreno-Garcia: Mexican Gothic

Noemí Taboada Magaslakba utazik, miután nyugtalanító levelet kap unokatestvérétől, aki segítségért könyörög, és mérgezésről, szellemekről, továbbá egy titokzatos végzetről ír. Az eszes, ifjú hölgy otthonosabban mozog a bálok és koktélpartik világában, mint a világtól elzárt, komor házban, ahol ráadásul nem is fogadják szívesen, ám Noemí nem adja fel egykönnyen, és mindenképp megpróbál segíteni csapdába esett rokonán. A küldetés azonban nem várt nehézségekkel jár:  miközben egyre mélyebbre és mélyebbre ás az erőszakkal és őrülettel teli múltban, Noemít vad, véres látomások, hallucinációk kezdik gyötörni. A napról napra szürreálisabbá váló helyzetben egyetlen szövetségese a család legfiatalabb tagja lesz: úgy tűnik, a félénk, kedves fiatalember őszintén segíteni akar, mielőtt a távozás végleg lehetetlenné válna Noemí számára.

A Jádeisten, árnyisten közép-amerikai folklórban járatos szerzője ezúttal egy gótikus rémregénnyel lepi meg olvasóit. Silvia Moreno-Garcia ezúttal is a múltba hívja olvasóit: hősnőjének egy különös család és egy misztikus, öreg ház titkait kell felderítenie az 1950-es évekbeli Mexikóban.

A regényt Vancsó Éva fordította.

A Mexican Gothicról több kritika olvasható:

Silvia Moreno-Garcia: Mexican Gothic – olvasonaplo.net

A Mexikói rémtörténettel könnyű horrora akadni, ha szűz vagy a műfajban – Roboraptor.hu 

Silvia Moreno-Garcia: Mexican Gothic – Mexikói rémtörténet (2021) – Cinegore.net

Mexican Gothic

További információk

Borító / oldalszám

344 oldal / kartonált

Kiadás éve

2021