Akció!

Káoszszív I-II-III

5580 Ft

A teljes sorozat 20%  kiadói kedvezménnyel! 

Cikkszám: kaoszszivteljes Kategóriák: , , , Címkék: ,

Leírás

Acélgólem – Acélsereg

1917.: küszöbön áll az első világháború befejezése, ám egy rejtélyes gépezet feltűnése széthullással fenyegeti a kialakult szövetségeket. Mindenki célul tűzi ki a szerkezet megkaparintását, hogy a segítségével átvegye az uralmat a bolygó felett.
A brit főparancsnokság utasítására egy katonákból és tudósokból álló csapat indul útnak, hogy a fronton átverekedve magát elpusztítsa az Acélgólemet, és megakadályozza a katasztrófát.
Hőseink azonban hamar rádöbbennek, hogy a Föld csupán apró homokszem abban a kaotikus, gőz uralta multiverzumban, amelyet a misztikus káoszszívek uralnak, és ha nem tesznek semmit, az egész világegyetem darabjaira hullik.

„[Az acélgólem] gyors, pörgős, ugyanakkor minden momentumában alaposan átgondolt” (Tóth Éva, ekultura.hu)

“Nagyon tetszett az egész, ahogy az átgondolt – sok lehetőséget tartogató – univerzum is, kíváncsi vagyok, hová növi majd ki magát.” (Profundus Librum blog)

„Utazás közben, a metrón olvastam Szilágyi Zoltán Acélgólemét. Elfelejtettem leszállni!” (Harrison Fawcett, író)

Arató

Cole, Fora, Jabari és Annie világokon átvezető utazása folytatódik, miközben a szférák közti űrt benépesítő kintlakók legendáit kutatják.
Hőseink sorsa összefonódik, és ráébrednek, hogy csak közös erővel törhetnek át az egymás ellen küzdő, halhatatlan kintlakók seregein. Céljuk, hogy eljussanak a Vándorhoz, aki talán elháríthatja a közelgő világvégét.
Egyre több meglepetést tartogató útjuk során számos veszélyt kell legyőzniük, mire megismerhetik a multiverzum létezésének okát, és rátalálhatnak az Aratóra, amely összefogja és uralja a szférák rendszerét.

Káoszszív I-II-III

További információk

Borító / oldalszám

388+280 oldal – kartonált

Kiadás éve

2018