Akció!

129

2680 Ft

Vásárold meg 10% kiadói kedvezménnyel! 

 

Most 25% karácsonyi kedvezménnyel! 

Cikkszám: 9786155999505 Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Leírás

2063-ban egy férfi felébred. Nem tudja, ki ő, nem emlékszik a múltjára, az őt körülvevő világ idegen számára. Csak annyit tud biztosan, hogy el kell menekülnie ebből a kórházszerű létesítményből, hogy klón- és robotkatonák üldözik… és hogy ezen a helyen úgy nevezték: a 129-es.

1984-ben, valahol Európában Orlando békésen éli álomszerű életét gyönyörű felesége és imádott lánya mellett. Úgy tűnik, végre a karrierje is beindul: zeneszerzőként három megbízást is kap egy filmes cégtől. Csakhogy a dolgok kezdenek rosszra fordulni. Orlando munkáit sorban visszamondják, közben súlyos anyagi gondjai egyre fenyegetőbben telepszenek rá, míg végül egy feszült helyzetben végzetes tettet követ el.

Ahogy a férfit magukkal sodorják az események, mind mélyebbre süllyed – ám közben azt veszi észre, hogy családja nagyon furcsán reagál a történésekre. Különös alakok bukkannak fel a környezetében, a valóság egyre irracionálisabbnak tűnik. Rémálmok gyötrik, melyekben valaki azt kiabálja neki: „Ébredj fel!” Valaki, akit úgy ismernek: a 129-es.

129

További információk

Borító / oldalszám

puhakötés / 200 oldal

Kiadás éve

2023